Winfactory logo - Terug naar de homepage
Historie

Van Ri-Jo tot Winfactory

Meer dan 30 jaar geleden werd het bedrijf Ri-Jo in Nuenen opgericht: een leverancier van natuursteen bestratingsmaterialen met een prima reputatie. Ri-Jo, van oorsprong gespecialiseerd in sierbestrating, groeide met de tijd door tot een begrip, niet alleen in Nuenen maar ook daarbuiten. In de loop der jaren groeide niet alleen het buitengedeelte door, maar ook het “winkeltje” werd een sanitairzaak waar je een gehele verbouwing van je badkamer, toilet of vloer voor je woonruimte uit handen kon geven. Uiteindelijk wordt besloten de verkoop naar de particulier uit handen te geven en richtte Ri-Jo zich op productie en groothandel, met als missie: "maak luxe betaalbaar".

Al snel kwamen de eerste ideeën om het natuursteen te combineren in en met Wellness producten. Met de groei van de bedrijven, groeide ook het netwerk over de gehele wereld. Deze internationale insteek is dan ook de aanleiding in 2008 de naam te ruilen voor de bredere naam 'Winfactory', waarbij WIN staat voor wellness in naturals. Een naam die de nadruk legt op de sterke voorkeur voor natuurlijke materialen als natuursteen, hout en glas boven kunststof.

Om nog meer nieuwe mogelijkheden in de markt te kunnen creëren en verder uit te breiden, werd gezocht naar een commerciële partner die Winfactory naar een hoger niveau kon tillen. Dit werd gevonden in Arte di Granito te Helmond. De ideeën van beide ondernemingen bleken als een puzzel samen te vallen.

Men zet de huidige activiteiten van beide bedrijven voort in combinatie met de nieuwe mogelijkheden die zich aanbieden. De plannen voor de toekomst zijn in de maak. In combinatie met de uitgebreide technische mogelijkheden en kennis die Arte te bieden heeft, kan Winfactory nieuwe mogelijkheden blijven creëren die tot uw verbeelding spreken.

Winfactory, producent en leverancier van sanitair producten en natuursteen tegels, levert u alle ingrediënten om uw badkamer om te toveren tot een luxe Wellness oase - een eigen plek om thuis te ontspannen in deze hectische tijd.

 
Taalkeuze
Nederlands Click here to switch to English Duits

Category one Category one Category one Category one Category one Category one

Contact card:
WIN Factory
Grasbeemd 13
5705 DE Helmond
Postbus 183
5700 AD Helmond
KVK 17120657
Tel.: 0492-506150
Fax: 0492-506155
E-mail: info@winfactory.com
Website: www.winfactory.com