Winfactory logo - Terug naar de homepage
Over Winfactory
Luxe betaalbaar maken, dat is onze missie! De markt van wellness producten is de laatste jaren enorm in opkomst. Tijd voor ontspanning in de eigen huiselijke sfeer als antwoord op het drukke leven van alledag.

Winfactory speelt hier op in met een breed scala aan wellness producten. Ons assortiment bestaat uit technisch hoogwaardige douche- en stoomcabines, badmeubelen, hardstenen waskommen en douchebakken. We leveren onze producten aan dealers in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De komende jaren wil Winfactory haar marktgebied verder uitbreiden naar meer Europese landen en andere delen van de wereld.

Ons complete assortiment wordt voortdurend afgestemd op de vraag van onze dealers en dus van u als gebruiker. Op basis van vragen uit de markt past Winfactory haar producten aan, zowel wat betreft techniek als vormgeving. Winfactory volgt de trends in wellness producten op de voet en vertaalt deze naar nieuwe concepten. Concepten met een natuurlijke en tijdloze uitstraling die betaalbaar zijn voor een breed publiek.Taalkeuze
Nederlands Click here to switch to English Duits

Category one Category one Category one Category one Category one Category one

Contact card:
WIN Factory
Grasbeemd 13
5705 DE Helmond
Postbus 183
5700 AD Helmond
KVK 17120657
Tel.: 0492-506150
Fax: 0492-506155
E-mail: info@winfactory.com
Website: www.winfactory.com