Winfactory logo - Terug naar de homepage
Referenties

Presentatie: Solid Surface

De nieuwe SOLID SURFACE lijn van WIN Factory heeft niet alleen een geweldig mooie, luxe uitstraling en design, maar is ook praktisch in gebruik. Strak vormgegeven SOLID SURFACE wastafels en waskommen die niet alleen separaat te plaatsen zijn, maar die binnen onze Pick & Mix opties ook de mogelijkheid bieden deze te plaatsen op de nieuwe Metric onderkast, of vrijhangend boven de onderkast. En natuurlijk behoort de combinatie met een RVS frame ook tot de vele mogelijkheden.
SOLID SURFACE is een materiaal samengesteld uit een homogene mix van aluminium hydroxide en natuurlijke minerale vullers. Dit eco- vriendelijke en non-toxic materiaal is compleet recyclebaar. Deze duurzame producten hebben niet alleen een geweldig mooie, luxe uitstraling en design, maar zijn ook praktisch in gebruik. Het materiaal heeft een 100% gesloten oppervlakte en is hierdoor uitermate onderhoudsvriendelijk, goed reinigbaar en hygiënisch.

Presentatie: Lavasteen & Hardsteen

Het gebruik van natuursteen als bouwmateriaal is een oude traditie die duizenden jaren teruggaat. Een groot deel van de WIN Factory producten zijn vervaardigd uit natuurlijk gesteente (blauwgrijs HARDSTEEN of zwart LAVASTEEN) in combinatie met roestvrij staal, glas en hout. Natuursteen wat miljoenen jaren geleden gevormd is door moeder natuur. In combinatie met de kenmerken van de ambachtelijke vervaardiging is elk natuurstenen product eenmalig, hierdoor bent u altijd in het bezit van een unicaat.


Sfeerimpressies

De badmeubelen, waskommen en hardstenen fonteinen uit het Winfactory assortiment hebben een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Hierin wordt minimalisme, functionaliteit, natuursteen, rvs, glas en robuust hout op een geraffineerde manier gecombineerd. Met Winfactory creëert u rust en ruimte in de badkamer.

 

                       
  
  

                   
 
Taalkeuze
Nederlands Click here to switch to English Duits

Category one Category one Category one Category one Category one Category one

Contact card:
WIN Factory
Grasbeemd 13
5705 DE Helmond
Postbus 183
5700 AD Helmond
KVK 17120657
Tel.: 0492-506150
Fax: 0492-506155
E-mail: info@winfactory.com
Website: www.winfactory.com